Vi som arbetar med Digital Krasch Kurs har många års erfarenhet av affärsutveckling, förändringsarbete, säljprocesser, digitalisering, turn arounds, med mera.

Vår erfarenhet är att det i många ledningsgrupper och styrelser finns brister i den digitala kompetensen.

Vad vi menar med digital kompetens är en grundläggande förståelse för de fyra digitala block vi definierat som grund för den digitala kompetensen i ett modernt företag, inklusive AI stöd som ChatGPT, Midjourney, etc.

Vi brinner för att utbilda och hjälpa våra kunder flytta fram sina digitala positioner i en allt mer konkurrensutsatt miljö, och att hjälpa våra kunder att omvandla den teoretiska kunskapen till praktisk tillämpning i den egna verksamheten.


Arne Olafsson.

Jag har en stark affärsutvecklande profil med ett stort inslag av sälj och marknadsföring, både internationellt och nationellt. Jag har som VD byggt upp bolag som Envirotainer, Proffice Callcenter, m.fl.

Jag  registrerade min första domän 1995 för Envirotainer i USA, sedan dess har jag  kontinuerligt arbetat med digitala lösningar, digital marknadsföring och digital transformering.

“Trots att jag hela tiden var i det digitala landskapet ur ett strategiskt perspektiv kände jag att det var svårt att hitta affärsfokuserade samarbetspartners som pratade samma språk som jag i den digitala arenan, dvs ur ett lednings- och ägarperspektiv.

Sen upptäckte jag att andra företagsledare och styrelser också ville komma ur det digitala kompetensgapet, och så föddes idén om Digital Krasch Kurs för företagsledare.Lena Törnblom

Jag är retorikkonsult och affärsutvecklare med bakgrund inom e-handel. Jag har bl a jobbat på IBM och Schibsted och var startup manager för e-handel (ticketmaster.se) 1996. År 2000 kom ”dotcom döden” och då utbildade jag mig i retorik.

Jag har sedan dess tränat 800 entreprenörer och chefer att sälja produkter och visioner från scenen och i möten. Idag har jag främst fokus på att hjälpa B2B att sälja via webinar.

“Redan innan pandemin hade jag en plan att digitalisera min verksamhet och jag gick en Digital Krasch hos Arne i januari 2020. När han frågade vad jag ville ha ut av kursen sade jag ” jag vill få heta leads på automation”.

Jag fick otroligt mycket kunskap på kort tid och jag fördjupade sedan min förståelse för de psykologiska parametrarna som leder till att någon bokar ett möte eller köper en produkt online.